background
  • een professionele stripper of een striptease act inhuren boek bij royal-dare.nl €145 all in 06-82105130

Contact Info

Spetterende Optredens

Originele, spectaculaire en boeiende openingsact voor uw event nodig? Onze openingsshows worden altijd op maat gemaakt zodat het thema of boodschap van uw event op een mooie manier in beeld wordt gebracht.

Het Team

Even voorstellen: het Royal~Dare entertainment-team

“ Stripper of Striptease ”

Een stripper of striptease in heel nederland en ook last minute, diverse shows lage tarieven en 24 uur service

Party Bus met Striptease: met alles erop en eraan!

Party Bus Night Tour

BOEK NU!

Shows & Events

100% tevredenheidsgarantie

Party Gigs

Vrijgezellen Feestjes

Striptease Acts

Party Bus Arangementen

Striptease Service

Professionele Striptease acts, Entertainment en workshops in heel nederland

Felicitatie Service

Op zoek naar een leuke striptease Show voor een verjaardag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Onze felicitatie striptease shows zijn elke dag van de week, elk uur van de dag, 365 dagen per jaar, in heel Nederland en België te boeken voor o.a.: discotheek, bar, kantine, studentenhuis, evenement, bedrijf of gewoon bij u thuis.

Pussy Trick Shows

Deze show is zeker niet alledaags , maar adembenemend anders. Je word niet beetgenomen, deze trucs zijn echt ! Dit zijn shows waarbij er verschillende tricks uit haar pussy komen. Je zal je ballen uit je broek lachen en ademloos toekijken naar wat deze dames presteren. Zoek je net iets meer in een striptease show , dan is dit een echte aanrader. Er zijn verschillende tricks waaronder : Bloemen, Parels en Linten, Vlaggen, Speeltjes en Funny Dildo’s. Met als afsluiting vuurwerk.

stripper_x

SM Shows

De SM show is niet voor watjes maar toch willen er veel het een keer aanschouwen... spanking, bondage,... dankzij Royal Dare Entertainment wordt een tipje van de sluier opgelicht van deze mysterieuze erotische wereld. Dit zijn shows die meestal in duo vorm worden gegeven en in verschillende thema’s geboekt kunnen worden. Spetterende optredens waar de vonken vanaf vliegen met fantastische SM outfits en bijpassende make-up. zeker niet te grof maar subtiel in elkaar gezet en fantastisch om naar te kijken.

Vrijgezellenfeesten

Speciaal voor vrijgezellenfeesten hebben wij ook diverse striptease shows. In deze shows staat de vrijgezel in het middelpunt van de show. Een aantrekkelijke stripper zal en stripteaseshow/lap-dance opvoeren speciaal voor de vrijgezel.

Recente en Komende Optredens

onze shows zijn een spectaculaire mix van acrobatiek, erotiek en pikante humor

Feesten, festivals & evenementen

Altijd de laagste prijs!!!

De “lekkerste en heetste” Hollandse naakt performers tegen verrassend lage prijzen.

€150,00 Stripper/Striptease/Workshops/Entertainment

v.a.

Entertainment Bureau

Door jarenlange ervaring bent u verzekerd van entertainment op topniveau!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wij werken met duidelijke prijsafspraken. Geen verrassingen achteraf! Géén voorrijkosten. Uitbetaling geschiedt contant voorafgaand aan het optreden aan de stripper. (Cheques, Creditcards etc. kunnen helaas NIET worden geaccepteerd, uitsluitend contant in euro’s en bij voorkeur met gepast geld.

  • Een stripact duurt altijd ongeveer 15 minuten
  • In een strip-show zitten een aantal elementen verwerkt. ( o.a. dans, humor, tease, lapdance )
  • De gehele show is gericht op entertainment en natuurlijk ook met een erotische knipoog, dus niet vulgair/ ordinair.
  • U heeft keuze uit diverse thema’s en outfits.

De stripper/stripster heeft ‘t recht met behoud van de volledige gage, om het optreden ter plaatse niet te doen als de veiligheid van de stripper(s)/stripster(s) niet voldoende is gewaarborgd. Ook ongewenste intimiteiten/handtastelijkheden vallen hier onder, uitgezonderd uiteraard handelingen die door de stripper “aangeboden” worden, zoals in oliën, helpen met losmaken van kleding, lapdance etc. Opdrachtgever is verantwoordelijk voor diefstal, zoekraken en het vernielen van kleding etc. tijdens het optreden. Indien noodzakelijk, dient men voor voldoende toezicht zorg te dragen. “Mag ik foto- en/of video-opnamen maken?” Geeft u a.u.b. vooraf door indien u foto- of video-opnamen wilt maken. De meeste strippers hebben hier geen bezwaar tegen, mits het voor privégebruik bedoeld is en niet openbaar wordt gemaakt middels internet, publicaties etc. etc. Commercieel gebruik van opnamen is nimmer toegestaan, mits vooraf schriftelijk door Royal Dare Entertaiment overeengekomen. Meld vooraf zowel bij de boeking, en op de avond zelf aan de stripper, dat u opnamen wilt maken.

Wat is er nodig om een stripper te huren?

Een stripper heeft zelf altijd een eigen cd bij zich met de show muziek. Het is dus raadzaam om er voor te zorgen dat er een goede geluidsinstallatie aanwezig is met cd speler. Mocht er geen cd speler aanwezig zijn, is het handig dit tijdig aan ons door te geven. De muziek kan namelijk ook op Ipod of usb-stick worden meegenomen.

Een kleine omkleedgelegenheid.

Verder dient er ook een stoel zonder armleuning aanwezig te zijn. Hier kan de jarige of vrijgezel dan op plaatsnemen tijdens de show. Hierbij kan de stripper of striptease makkelijker haar of zijn lapdance uitvoeren.

Wij zijn altijd op zoek naar goede en vooral betrouwbare strippers.

Reageer ook als je nog geen ervaring hebt!

Wil je bij ons werken of leren? Neem dan contact op met onze recruiter via email info@royal-dare.nl of via het contact formulier. Vermeld dan daarin jou motivatie en aantal foto,s van jezelf. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Contact Formulier

striptease in heel nederland ook last minute, diverse shows lage tarieven, 24 uur service


Kies een Gelegenheid***

Kies Vrouwelijke Stripper(s)***Kies je unieke Entertainment Pakket***

06-25052507

Bel, SMS of Whatsapp nu voor uw striptease naar onze Hot-Line: 06-25052507

INFO@ROYAL-DARE.NL